16 июн. 2017 г., 17:23

Няма 

  Поэзия
288 1 3

Мини по улицата

и се спри. Постой,

не си отивай.

Дори не ме поглеждай,

направи се, че ме няма,

за мен е без значение.

По-важното е,

че те виждам...

Обади се и ми говори.

Не спирай. Разказвай нещо.

Или просто си измисляй.

Смислено, безсмилено,

за мен е без значение.

По-важно е да чувам

твоя глас…

Това ми е достатъчно.

Така ще знам,

че още жив съм,

че имам шанс

да спра изтичащите

мигове на своя пуст

живот.

 

 

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??