10 янв. 2005 г., 16:51

няма да спра... 

  Поэзия
993 0 4

Няма да спра с псувните

Няма да спра да питам!
Няма!
Няма да престана да псувам убиеца!
Не!
Кое копеле ще ме спре?
Луната тъжно залязва. 
Лежа прострелян в калта...

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??