Jan 10, 2005, 4:51 PM

няма да спра... 

  Poetry
995 0 4

Няма да спра с псувните

Няма да спра да питам!
Няма!
Няма да престана да псувам убиеца!
Не!
Кое копеле ще ме спре?
Луната тъжно залязва. 
Лежа прострелян в калта...

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??