10.01.2005 г., 16:51 ч.

няма да спра... 

  Поезия
987 0 4

Няма да спра с псувните

Няма да спра да питам!
Няма!
Няма да престана да псувам убиеца!
Не!
Кое копеле ще ме спре?
Луната тъжно залязва. 
Лежа прострелян в калта...

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??