15 июн. 2006 г., 22:08

НЯМА ДА СПРА 

  Поэзия
750 0 1

Няма Да Спра


Защо тъга се стича по детските лица?
Къде изчезна всичко, светът облян в мъгла?
Защо ли днес не чувам птиците в дъжда?
Искам да сънувам, но това е реалността.


Не мога да избягам от тази самота.
Не мога, но не вярвам, че свършва тук светът:
крилете ще разперя, напред ще полетя.
Докато не те намеря, няма аз да спра!


Тялото напразно бори се с духа.
Докато не те намеря, няма аз да спра!
Погледи прозрачни стрелват се към мен,
из улиците мрачни аз се губя всеки ден

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Има и светъл лъч тук.Това е силата,събрана от теб,с която ще продължиш да търсиш-до резултат.
    Поздрави!
Предложения
: ??:??