30 янв. 2007 г., 14:45

Няма да те докосна 

  Поэзия
870 0 20
Превива се бурята, зачената в затишие,
като кристали, тревата пак звъни.
Няма да докосна с поглед, дори очите ти,
не искам теб, от мен да те боли.

С изгарящите пръсти на мечтите ми,
родени в нощите, пожари от желания,
не ще докосна,  никога дланта ти,
защото искам, да е, и след мене цяла.

Потекла кръв по стържещите устни,
обърсвам с опакото на ръкава...зная,
че твоите устни, няма да докосна,
не трябва, от любов да ни боли...



© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??