Няма как да избягаме от това,
което трябва да стане,
няма как да се разминем,
щом трябвало е да се срещнем,
няма как да избягаме,
щом трябва да се намерим,
няма как да не се пожелаем,
щом ни е предопределено,
няма как да не бъде,
щом трябва да е.
© Мария Все права защищены