22 февр. 2021 г., 08:22

Няма кой 

  Поэзия » Любовная
571 1 2

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Трудно ми е да призная,

че без теб вървя към края.

Днес обаче ще говоря,

да се върнеш пак те моля.

 

Всички снимки, дето имам

гушкам нощем, с тях заспивам

и всяка вечер аз сънувам

твоите устни как целувам.

 

Спя с играчки като бебе.

Тях прегръщам вместо тебе.

От истината, виж ме, бягам.

Яко лъжа и си вярвам.

 

Авера пита "Как си, брат?"...

Супер съм, пукни от яд.

Нямам нищичко против

да се правя на щастлив.

 

Пускам снимки от хотели...

Ядене, масаж, коктейли.

С тая и оная правя "гепи"

и се преструвам, че съм happy.

 

Излизам, разказвам измислени случки.

В сърцето размазвам поредните бучки.

Наздраве, да пием... Весел, засмян.

Прибирам се после и плача си сам.

 

Печелех и губих,

силно се влюбих

грешно във тебе...

Тръгни си от мене.

 

Какво да направя

да те забравя?

Яко да пия?

Да те убия?

 

Яко водка, кефя адски

тия тука яки мацки,

да но х*я ми умира...

Тях не иска, теб избира.

 

100 жени във моята стая...

Да, но пак за теб мечтая.

Да те замести, няма кой.

Ти си моя, аз съм твой.

© Krischo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Уникален си! Страхотни произведения имаш, жалко, че не си качил всички тук
  • Хаха, през интересни фази преминава мъжката тъга. Точно като женската
Предложения
: ??:??