25 мая 2013 г., 17:19

Няма ли 

  Поэзия » Другая
375 0 0

Боже! Колко ме боли!

Гневът отвътре ме разкъсва!

Като куче на синджир,

срещу света навън ме насъсква!

Няма ли край това изпитание?

Няма ли за мене мир?

Защо ми изпрати наказание?

О, Боже! Няма ли за мене прошка?

А за душата ми покой?

Моля те, гнева ми успокой!

И, нека се порадвам на спокойни дни и нощи!

 

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??