22 нояб. 2008 г., 17:45

Няма ме 

  Поэзия
665 0 1

Всеки ден сърцето ми се
разбиваше на хиляди парчета
и всяка вечер аз ги събирах и сглобявах отново,
но никога нищо не беше както преди.
Всеки път частица от моя разум се изгубваше,
докато от мен не остана нищо - само студеното
ми сърце, което тази нощ ще предам на вятъра.
Знай, той ще ти донесе моето изстинало сърце
и никога вече няма да видиш моето лице.
Изчезнах от Земята още в онзи ден,

в който попаднах в твоя плен.

© Билси Стифлър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??