Не ме търси в пожълтелите писма.
Не ме търси в старите спомени на нощта.
Няма ме дори в чашата червено вино
в твоята ръка.
Отидох си завинаги оттук.
Оставих теб и мъжкото ти его.
Не ме търси в чужди очи.
Никъде не ще ме откриеш, запомни!
© Надя Донкова Все права защищены