Apr 6, 2011, 8:49 PM

НяМа Ме! 

  Poetry
565 0 0

Не ме търси в пожълтелите писма.

Не ме търси в старите спомени на нощта.

Няма ме дори в чашата червено вино

в твоята ръка.

 

Отидох си завинаги оттук.

Оставих теб и мъжкото ти его.

Не ме търси в чужди очи.

Никъде не ще ме откриеш, запомни!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??