30 сент. 2008 г., 11:44

Няма ни... 

  Поэзия
1032 0 11

***

Разкъсани, кървави струни

в гърдите ни бавно валят...

И няма ни... Господи, спри ни...

да спъваме себе си в плът!

 

 

 

И няма ни... Моля, прости ни!

Не знаеме - малки до грях...

Не знаеме как да сме... с име...

Безлични. Очите ни спят.

 

 

Играят ни. Меко ни сричат.

А ние отдадени врим.

Сърцата безверно се вричат.

Безмилостно Кръстa поим.

© Арлина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??