26 июн. 2011 г., 11:29

Няма щастие 

  Поэзия » Другая
611 0 0



Щастие няма.

И вече пропадам в дълбоката яма.

Болката ме обгръща и вече съм няма.

Тя в сърцето ми трайно се настанява

и там си остава.



Много неща преживях .

И мисля, че преждевременно остарях.

И заради това жестоко се порязах,

но болката не заглуших...







 

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??