Jun 26, 2011, 11:29 AM

Няма щастие 

  Poetry » Other
618 0 0



Щастие няма.

И вече пропадам в дълбоката яма.

Болката ме обгръща и вече съм няма.

Тя в сърцето ми трайно се настанява

и там си остава.



Много неща преживях .

И мисля, че преждевременно остарях.

И заради това жестоко се порязах,

но болката не заглуших...







 

© Наталия Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??