4 июн. 2008 г., 15:35

Няма смисъл 

  Поэзия
595 0 0
  Няма смисъл

Виждам, че само се мъча.
Исках, но не можах да сполуча.
Разочаровам всеки ден
хората около мен.

Повярвах в любовта и
загубих своята душа,
и бавно разделям себе си
от мен и няма път назад.

Не виждам светлина.
Кога ще дойде нощта
и ще погледам нощното небе?
Там виждам много светове.

И мечтая, и политам в рая и
всяка сутрин преди
да отворя очи се питам дали
реалност е или сънувам.

Но щом видя  белия таван,
се сещам колко преебан е
живота ми. Без плам.
Просто пусто е и няма смисъл!

© Мария Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??