26 мар. 2007 г., 10:57

"Няма те" 

  Поэзия
554 0 2
Няма те,
а тук е студено,
премръзнах без твойте ръце.
Не спирам да мисля за тебе -
за ключа към твойто сърце.

Няма те,
а аз съм тъжна,
няма ги топлите ти очи.
Животът се преобърна толкова бързо.
Ти единствен ми показа в тунела лъчи.

Няма те 
и в мене е празно.
Телефонът мълчи ли, мълчи.
- Обичай ме! - тихо ти казвам,
Макар и понякога
от любовта да боли.

                 31.07.2006

© Гергана Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??