5 июл. 2011 г., 19:25

Няма те 

  Поэзия » Любовная
978 0 2

Няма те

Няма те, а силно липсваш,
колко още ще те чакам?
Къде ли си, дали ме мислиш?
И тази нощ за теб не плаках.

Пожелах да те забравя,
да съм свободна да избирам,
но... не можах да го направя
и чувствата си не разбирам...

Защо си някак си различен,
не мога да го проумея.
Заслужаваш ли да те обичам
и за теб все да копнея?

Навярно е така, но не разбирам
защо те толкова жадувам и желая,
защо сърцето все ме кара да не спирам,
а къде си ти... не зная...

© Мирена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??