Jul 5, 2011, 7:25 PM

Няма те 

  Poetry » Love
992 0 2

Няма те

Няма те, а силно липсваш,
колко още ще те чакам?
Къде ли си, дали ме мислиш?
И тази нощ за теб не плаках.

Пожелах да те забравя,
да съм свободна да избирам,
но... не можах да го направя
и чувствата си не разбирам...

Защо си някак си различен,
не мога да го проумея.
Заслужаваш ли да те обичам
и за теб все да копнея?

Навярно е така, но не разбирам
защо те толкова жадувам и желая,
защо сърцето все ме кара да не спирам,
а къде си ти... не зная...

© Мирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??