19 сент. 2008 г., 20:55

Няма вече да прощавам 

  Поэзия
617 0 2

Омръзна ми да бъда тиха и смирена,

да прощавам всички твои грехове.

Душата ми е силно наранена

и останах вече без сърце.

 

 Няма да преглъщам всички думи,

с които убиваш надеждата във мен.

Явно не остана нищо помежду ни

и трябва да се разделим във този ден.

 

не всички грешки се прощават,

дори и в името на любовта.

Хора,които се обичат не се нараняват,

а си помагат заедно в скръбта.

 

Явно с теб това не го умеем

и само си вредим един на друг.

По-добре е разделени да живеем

и всичко да приключи още тук!

© Насето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??