22 окт. 2010 г., 12:40

Няма връщане назад 

  Поэзия » Любовная
750 0 0

Безмерен гняв пося в душата ми -

красива роза...   със бодли,

трендафилът обви сърцето ми -

то плаче и кърви...

 

 

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??