Oct 22, 2010, 12:40 PM

Няма връщане назад 

  Poetry » Love
748 0 0

Безмерен гняв пося в душата ми -

красива роза...   със бодли,

трендафилът обви сърцето ми -

то плаче и кърви...

 

 

© Кати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??