27 окт. 2017 г., 12:21  

Жена 

  Поэзия » Другая
718 1 3

Тънка очна линия. 

Наоколо - безпорядъкът голям.

В очите - примирие. 

В ръката - цигара. 

В устните - вино.

Жена от хаоса създадена -

съвкупност от роза и от кал.

Зелените очи крият тайни.

Те разказват приказки.

Очи омайни, 

крият в себе си туй що са те видели.

Страстна китара дърпа своите струни - 

мелодия красива на нощта.

Жена. 

В момичето нейде крие се жена.

 

© Гергана Все права защищены

14 декември, 2016 година.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??