Тънка очна линия.
Наоколо - безпорядъкът голям.
В очите - примирие.
В ръката - цигара.
В устните - вино.
Жена от хаоса създадена -
съвкупност от роза и от кал.
Зелените очи крият тайни.
Те разказват приказки.
Очи омайни,
крият в себе си туй що са те видели.
Страстна китара дърпа своите струни -
мелодия красива на нощта.
Жена.
В момичето нейде крие се жена.
© Гергана All rights reserved.