24 мая 2009 г., 17:08

Няма заглавие 

  Поэзия
550 0 0

В природата пряма има красива промяна.
Една усмивка забелязах,
и миналото си разказах...
Сияеща звезда,
зърнах през нощта,
когато не успях да заспя...
Сега спя спокойно без сълза,
сълза овлажнила сухата ми кожа...
О боже, дали наистина е така,
както преди почувствах отново любовта...
Разкъсан от спомена за нея,
пак песента си ще запея...
Отново започва моята епопея...

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??