27 янв. 2011 г., 18:13

Нямам думи! 

  Поэзия » Другая
1363 0 4

Когато думите замлъкнат, свършат -

и мълчанието заеме своя трон-престол,

и чувствата заговорят,

и се събудят всички сетива -

заспали досега...


Ще изчезне всякаква лъжа,

всичко в живота ще се превърне

в медитация

и някаква въздушна

цветна Левитация -

танц във други небеса...

 

© Есфир Асфар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??