21 дек. 2007 г., 06:39

Нямам те... 

  Поэзия » Любовная
960 0 23

Не обитавам в задимени кафенета,

където въздуха едва достига...

Птица съм... И плувам във небето!...

Все те търся и не те намирам...

 

 

А как мечтаех да се преоткрием,

но няма на какво да се надявам...

Уморих се... В себе си се свивам...

Искам да осмисля, че те нямам...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??