Не ми остана вече начин,
метод, способ и подход,
към теб да се придържам някак
във съвместния живот.
Хиляди възможности опитах,
и нежна бях, и лоша, и добра,
при все това и не изпитах
признание от твоята душа.
Но ще кажа най-накрая,
театърът не бе успешен,
аз във него не играя,
а ролята - тотална грешка.
Твоето банално представление
не помня колко без антракт
се оказа престъпление
и ефект - духовен крах.
Сега актьори сме и двамата
със роли отегчителни и неми,
във нямото кино на драмата
безмълвни и опустошени.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
с истинските си житейски послания...
но нали знаете, че нямото кино се прероди
в говорящо и цветно...има надежда...винаги...
с обич за теб, мила Гинка.