Така обичам те,
така си хубава,
така привличаш ме,
от страст възбудена...
Така целуваш ме,
когато искаш ме,
така възбуждаш ме,
така притискаш ме...
И как е истинско,
и как е хубаво,
и как притискат се
тела възбудени...
И пак целувам те,
и пак копнежно,
и пак вълнувам те,
момиче нежно...
И все целувам те,
любима, близка,
и все бленувам те...
О, как те искам...
КА
© Калин Алекс Все права защищены