24 сент. 2012 г., 10:51

Обещах 

  Поэзия » Другая
533 0 1

 

 

 

 

Обещах на себе си да те обичам,

подарих ти дългата си нощ,

радостта, милувката и всичко

подслонихме ний под покрив общ.

 

Обещах да стана слънце лятно,

с лъч да стопля хладните ти устни.

Обещах да съм искра, която

огън да възпламени от чувства.

 

Ако пожарът на сърцата ни запали

гредите и спокойствието ни идилично,

ще те спася, но себе си... едва ли,

макар че обещах да те обичам.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??