29 апр. 2010 г., 08:44

Обещай ми 

  Поэзия » Любовная
846 0 0

Обещай ми

 

Обещай ми дни без самота,

обещай ми любовта.

Обещай ми всеки ден усмивка,

която да ме топли през нощта.

 

Обещай ми рамо, на което да плача,

обещай ръка, която да държа във здрача.

Обещай ми буря в любовта,

силна като вятъра в пустинята.

 

Обещай светкавици от силни чувства,

обещай ми муза в любовните изкуства.

Обещай с целувки да изгаряш тялото ми,

а със пръсти да оставяш там следи.

 

Обещай ми безгранично щастие,

обещай ми сбъдване на моето желание.

Обещай ми безграничната любов

и да бъдеш с мен до гроб.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??