27 мар. 2021 г., 16:07

Обещание 

  Поэзия » Юмористическая
502 1 4

До утрото на нашта нова среща,

пуши си ти, а аз варя ти леща.

В кафенцето захар да ти сложа?

Ох, Боже, къде оставих ножа?

Стои ти страшно рокля от копринка,

а аз пералнята ще пусна, ей сегинка.

Кучето ли, май, че го разходих,

легни си – нуждаеш се от отдих.

Да, да, платил съм тока и водата,

и с детенцето играхме в гората.

Кифличките там са – ей до тебе,

каква склероза съм – дявол да го вземе .....

Майка ти отивам да посрещна.

Не знам – тя дали обича леща?

Дано не е на плодова диета,

измъчи се бабичката клета.

За фризьора – май съм те записал .....

масаж и йога, ох как съм се улисал .....

забравил съм да сложа и от соса,

надявам се това не те ядоса!

Купон с приятели? Добре де, мила,

върви сама, че вече нямам сила .....

Разбрах какво е да бъдеш домакиня,

ще ти помагам много ….. таз` ..... от догодина! :)

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Зиг, Благодаря Румяна, Благодаря Росица ... Абе то не е сложно, ама затова от догодина, щото лирическия е опънал петалата ... от зора ...
  • 🙂🙂 Що от догодина?
  • Виж как си го докарал на рима. Не е сложно нали! В къщи всичко да сложиш: леща, кифлички, детето, чай, кучето, прането, бабата, жената...догодина май!
  • Хехе, харесах. Кефиш ме, и чувството ти за хумор много ме кефи. Браво!
Предложения
: ??:??