23 февр. 2022 г., 21:42

Обхвана ме една магия 

  Поэзия » Любовная
535 0 1

Обхвана ме една магия -

великия зов на любовта,

нека от светлината и пия -

сега и във вечността!

 

Но далеч е моята любима,

зимата душата ми скова

и в сърцето лее се рима,

търся подходящите слова.

 

О, жена добра, прекрасна,

аз вярвам в твоите чудеса,

обичам те, девойко класна,

самотата не мога да понеса!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??