Когато от години си с един човек
и изгасне бавно огнената жажда,
усещаш как умира нещо в теб,
а в замяна друго се поражда.
Поражда се едничка обичта,
и с нея сигурност, че си обичан…
И всяка ласка носи топлина,
която дава радост, дава всичко…
© Сияна Георгиева Все права защищены
разкошен стих, мила Сияна.