Apr 29, 2009, 12:56 AM

Обич 

  Poetry » Love
766 0 17

 





Когато от години си с един човек

и изгасне бавно огнената жажда,

усещаш как умира нещо в теб,

а в замяна друго се поражда.


Поражда се едничка обичта,

и с нея сигурност, че си обичан…

И всяка ласка носи топлина,

която дава радост, дава всичко…

 

 

 

 

 

 


 

 

 


© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??