28 мар. 2012 г., 15:17

Обич 

  Поэзия » Любовная
579 0 0

Обичам те! Дали ще разбереш?
Обичам те! А трябва да го крия.
Обичам те! Как любовта да спреш!
Обичам те! Нарича се магия.

Обичаш ме! Очите ти го казват.
Обичаш ме! Но знаеш, че е невъзможно.
Обичаш ме! Сърце, душа без разума отказват.
Обичаш ме! Отказват да признаят, че е сложно!

 

Обичал си ти нея бурно, силно.
Обичаш ли я? Да, днес, не в друго време.
Обичаш ли я? Нима за теб е непосилно.
Обичаш ли я? За тебе всичко да е мене?

 

И аз обичам я! Така е!
Любов приятелска изпитвам вярна.
Кого да избера, нима игра е!?
Игра не е, съдбата е коварна.

 

Срещи, предателства, раздели,
любов, сълзи и излияния.
Кой, кога и как ще те спечели.
Въпроси, отговори, разкаяния!

© Татяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??