6 июн. 2006 г., 18:03

Обич 

  Поэзия
814 0 9
Ще търся обич, докато я срещна,
не ме е страх, в дома си да я приютя,
с отворени врати ще я посрещна,
аз просто имам нужда от това...

Ще ставам сутрин и ще я изпращам,
при мен ще искам да я задържа,
от самота не искам да се плаша,
ще вярвам сляпо в любовта...

Ще вярвам и ще се кълна в нея,
и тя с мене ще върви напред,
за нея ще тъгувам, ще се смея,
смехът ми ще лети навред...

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??