8 янв. 2015 г., 14:12  

Обич 

  Поэзия » Любовная
491 0 0

С мисъл за красота -

за теб и любовта,

аз за тях мечтая.

Що болка имам - аз си зная.

 

Любовта всичко прощава,

включая и твоята забрава.

Твоята снимка гали ми душата,

макар да ме боли от самотата.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??