Липсва ми твоята доброта,
ласката с много топлина.
Добрата дума, обичта,
погледът на влюбена душа.
Когато твореше чудеса,
бързаше да ми ги споделиш,
а после драскаше, измисляше,
по-красиво да го сътвориш.
Обич моя – остани си
такава каквато си те знам.
Да запълваш миговете тъжни
с надежда, доброта.
© Елена Все права защищены