15.07.2017 г., 0:37 ч.

Обич 

  Поезия
865 0 0

Липсва ми твоята доброта,

ласката с много топлина.

Добрата дума, обичта,

погледът на влюбена душа.

 

Когато твореше чудеса,

бързаше да ми ги споделиш,

а после драскаше, измисляше,

по-красиво да го сътвориш.

 

Обич моя – остани си 

такава каквато си те знам.

Да запълваш миговете тъжни

с надежда, доброта.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??