2 июл. 2007 г., 11:39

Обич 

  Поэзия
956 0 5

Обич


Ти трябва да знаеш, че сега
има двама души на света,
които толкова много те обичат,
че даже в тебе се заричат.

Ако аз съм твоят баща,
дори когато ти крещя,
аз пак те обичам
и обичта си не отричам.

Ако аз съм твоята майка,
ще ти кажа за пореден път,
че ще те обичам до сетния ми дъх.

Тези двама души на света
са твоите майка и баща.
Те обичат всичко това,
което правиш ти сега.

П.П. Имайте предвид, че съм само на 12 и не съм гений :)

© Владимир Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??