27 мая 2007 г., 10:28

Обич 

  Поэзия
447 0 1
Обичам те - но как да ти го кажа?
Обичам те - ти никога не ще го разбереш.
Обичам те - две думи само,
а в сърцето ми като дълбоки рани
дълбаят своите гнезда.

Обичах те - но ти не отговори
на мойта обич тъй голяма
и моите мечти топят се
една след друга
във бездънна яма.

Обичах!?
Не, аз винаги ще те обичам!

© Йорданка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??