25 нояб. 2006 г., 01:06

Обич (а)  

  Поэзия
684 0 14

Огнен плам, не спира,

блясък, страст в очите

импулс дълбок извира

чувствата,  мечтите,

астрологичните знаци

шанс в аванс, съзвучие

мислите като близнаци

единност, благозвучие.

 

Огън топлина разлива

бурни, нежни ласките

истина се преоткрива

чужди са ни маските,

аз и ти в интимност

многоточие с усмивка

трепет във взаимност

еротика дори в целувка.

(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??