25.11.2006 г., 1:06 ч.

Обич (а)  

  Поезия
687 0 14

Огнен плам, не спира,

блясък, страст в очите

импулс дълбок извира

чувствата,  мечтите,

астрологичните знаци

шанс в аванс, съзвучие

мислите като близнаци

единност, благозвучие.

 

Огън топлина разлива

бурни, нежни ласките

истина се преоткрива

чужди са ни маските,

аз и ти в интимност

многоточие с усмивка

трепет във взаимност

еротика дори в целувка.

(а)

© Анета Саманлиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??