да
си
просто
наблизо
блажено
сънуваща
малко препушила
със спирала
размазана
влажна
и дъхава
на щастие обречена
толкова
топла
фина
изотопна
молекулно
проникваща
клетъчно
пареща
леко отнесена
гладна и жадна
вглъбена
пулсарно
зарядна
бясна
боса
и рошава
нежно
метежна
хлебно
обикновена
всъщност
вълшебна
наблизо
просто
бъди
...
обич,
болиш...
като липсваш
© Радослав Смилков Все права защищены