3 июн. 2008 г., 10:52

Обич моя... 

  Поэзия » Любовная
845 0 16
 

От снимката ти някъде в албума

ме гледат две очи големи, топли,

едно момче, което с малко думи

успяваше сърцето ми да стопли.

 

На синия екран сега те гледам

и пак потъвам във очите мили,

но вече си безмилостно далечен,

а този поглед още ме опива...

 

И искам да се върна там отново

във онзи хубав, детски спомен,

да изпреваря времето сурово

и да остана с тебе, моя обич...

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??