8 дек. 2023 г., 22:02

Обич моя 

  Поэзия » Другая
207 3 3

 

Някога ми става много тъжно
и те виждам сякаш отстрани.
Миличък, посягаш с обич нежно
да погалиш моите коси…
Не се дърпам. Искам да е вярно
и замръзвам, та дано те спра.
Няма никой, но защо ли вярвам
и избърсвам пареща сълза.
Сине! Тука съм и  все те чакам
да се дойдеш пак  като преди.
Мъка майчина не се изплаква!
Обич моя! Миг, но остани!

© Ани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??