16 окт. 2009 г., 23:15

Обич под дъжда 

  Поэзия » Любовная
815 0 2

Изгряват тихо перлени звезди,

а нощ и ден омайно се обичат,

въздъхват нежно ангелски очи

и океани с пламъци си сливат.                                                                                             

Под плаващите сенки на нощта,

душа в душа, ръка в ръка се вплитат

и двама млади тръпнат във дъжда -

от любовта безплътна да опитат.                                                                                       

Сърцата им се любят мълчаливо,

а устните се вплитат в страстен танц,

телата им треперят в дива лудост,

а капките ги скриват в морски диамант.

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??