21 февр. 2007 г., 20:34

ОБИЧАЙ МЕ 

  Поэзия » Любовная
1811 0 33

 

Ела при мен и нежно прегърни ме,

не чакай да те моля за това.

Не виждаш ли,че искам те... вземи ме,

люби ме под изящната луна.

Обичай ме с душата и сърцето,

целувай, до последно се раздай.

Извивките ми следвай със ръцете

възбуждащо довеждай ме до край.

В очите ти от страст ще се излея,

ще бъда като светъл звезден дъжд

От толкова любов ще онемея,

а тя в живота случва се веднъж

И бавно във сърцето ти ще вляза,

ще скрия в него трепетния зов.

Пътечка от душата си ще правя,

към извора на нашата любов!

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??