2 сент. 2004 г., 16:58

Обичай ме! 

  Поэзия
1715 0 2

Две сърца упорито спорят
И не могат да си отговорят
\'\'Аз обичам ли те или не
Или мамиш ти моето сърце\'\'

Как излъга ме ти
И всичко в мене изгори
Изтръгна душата ми
И бликнаха от мен сълзи

О не!Спри!Недей!
Не говори!Дори не смей!
В теб пожар гори
А в мен всичко се вкамени

Че не виждам
вече светлината
и дори тъмнината
Само твоето лице пред мен стои
А аз не мога да вдигна очи

Защо, какво те спира?
Нима съм недостойна
За обичта ти краткоиртайна?
Аз обичах те за двама
А ти разиграваш ми тази драма!

Как?Нима вече не ме обичаш?
Преставаш в мене да се вричаш?
Недей тогава...
Оставиме да потъна във забеава

Без теб сърцето ми ще спре,
Очите ше застинат като мъртво море
И никой никога не ще разбере
Че обичах те, мое мило, малко дете

Нима и при тебе е така?
Аз съм обречена на самота
Без твоята ръка
Да ме подкрепя в живота 
Без твоите очи
Да намерят вярната посока
Без твоите устни
Да топлят моите

Върни се и прости ми!
Аз не исках ад те нараня!
Не исках да те прогоня! 
но защо ми причини това...

ПРОСТИ МИ! - ПРОСТИХ ТИ!
ПРЕГЪРНИ МЕ! - ПРЕГЪРНАХ ТЕ!
ЦЕЛУНИ МЕ! - ЦЕЛУНАХ ТЕ!
ОБИЧАЙ МЕ! - ОБИЧАМ ТЕ!



© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • да наистина е много приятно за четене поздрави Даниела!А и е някак си приятно разхвърляно което ми допада 6- тичка и от мен
  • дам.. така си и имсилех.. това твое стихче е също толкова чувствено както и другите ти.... като изклучим онова "вкусно" базикане със поезията.. но както си и знаех пак си улучила в десятката! стихчето ти е СТРАХОТНО!!! Браво!! поздравлиния!!продължавай се така! с нетърпение очаквам и др твой стихотворения!!като това! също толкова чувствено.. и.. красиво! браво! 6 от мен.
Предложения
: ??:??